Over mij

chilling-biesbosch-annick-square

Ik ben Annemiek.

Als illustratief vormgever ben ik altijd opzoek naar verdieping. Naar ideeën die een verhaal vertellen. Naar verhalen die een vertaling nodig hebben. Naar illustraties die iets toevoegen. Ik maak graag illustraties die de complexe wereld om ons heen verduidelijken of die de duidelijke wereld om ons heen bevragen.

Reviews
4/5

“Via Dit kon in korte tijd mooie politiek-geëngageerde tekeningen maken. Ik leverde een onderwerp aan en wat informatie daarover en zij maakte daar zelf een ontwerp en compositie van. Ook kon ik gemakkelijk nog dingen wijzigen, als ik iets wilde veranderen. Het was erg fijn om met haar samen te werken.”

– Martijn Otten
Bestuurslid Politiek en Campagnes

ONTWERP ASSOCIATIEKAARTEN
Voor een cursus voor hoogbegaafde brugklassers die onderpresteren, heeft Via Dit een aantal mooie associatiekaarten ontworpen.

Sfeervol, sprekend & open
Het was de bedoeling dat de kinderen aan de hand van die kaarten iets konden vertellen over hun gevoel/verwachting ten opzichte van de cursus. Het zijn sprekende, heel sfeervolle kaarten geworden die een richting aangeven, maar genoeg ruimte bieden voor eigen interpretatie.

– Rianne de Groot
Eigenaar Grootse Verhalen